A természet energiái összehozzák a csapatot! A csapatépítő programok célja, hogy összekovácsolják a munkatársakat, fejlesszék az együttműködési képességüket ezáltal javítva a munkahelyi hangulatot és növelve a munka hatékonyságát! A Hanna Kincsében munkatársai kiszakadhatnak a mindennapi megszokásból és feltöltődhetnek a természet energiáival! Indoor és outdoor csapatépítő programok szervezését vállaljuk ellátással és szálláshellyel is!

Ideális helyszínt biztosítunk egyéb céges rendezvények, szemináriumok, kisebb konferenciák, tréningek szervezésére. Létszámtól és igényektől függően többféle megoldást is kínálunk.

Kisebb létszámú rendezvényekhez, éttermünket, kemencés házunkat, borospincénket és grillteraszunkat ajánljuk. Nagyobb eseményeknek a belső udvar és pihenőterasz nyújt megfelelő helyszínt. Tapasztalt személyzetünk gondoskodik a magas színvonalú professzionális rendezvények megvalósításáról. Programok szervezésével és szálláshellyel is állunk vendégeink rendelkezésére. Egyedi igényével keressen minket bizalommal és kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés

 

demo

A Mi történelmünk

2006

Rátaláltunk a Kincsre

Ekkor, még egészen másként nézett ki, mint jelenleg. Családunk növénytermesztésre, pihenésre használta.

2013

Létrejön a Hanna Kincse

A folyamatos bővítések során éreztük, hogy nem tarthatjuk meg csak magunknak, meg kell osztanunk másokkal is a Hanna Kincse érzést.

2018

Szálláshelyek létrehozása

Vendégeink nagyon szeretnek időt tölteni nálunk, így az igényeiknek megfelelve szálláshelyeket hoztunk létre, hogy elnyújthassák az itt tartózkodást.

2020

Új Hanna Kincse arculat

Az elmúlt évek nálunk szervezett rendezvényei megmutatták az utat, amelyen haladnunk kell, ennek a tapasztalatnak a birtokában alakítottuk ki új arculatunkat.