TERMŐFÖLDTŐL AZ ASZTALIG
A különféle adalékanyagok és ízfokozók világában a természetes és a minőségi alapanyagok sajnos háttérbe szorultak. Egészségünket jelentősen befolyásolja, hogy milyen táplálékot veszünk magunkhoz. A Hanna Kincsében főként helyben termesztett zöldségek és a birtokon nevelkedett állatok adják ételeink alapanyagát. A termőföldtől az asztalig nálunk csupán néhány méter az út.

KAMRAKÉSZ
Régen télre feltöltötték a kamrát mindenféle finomsággal az emberek. Kellemes emlékeket őrzünk a nagymama lekvárjáról, befőttjéről, savanyúságáról. Az ízük tele volt azzal a szeretettel, amellyel készítette. Ezt az ízvilágot szeretnénk visszaadni az általunk készített KAMRAKÉSZ termékekkel. A hagyományos receptúrák mellett újragondolt és saját receptekkel is dolgozunk.
.jpg)
"Egyszerűből csodát alkotni." (Hanna)
Ha az egyszerű dolgokat fűszerezzük egy kis kreativitással a végeredmény mindig valami különleges lesz. Mi nem félünk használni a képzelőerőnket és a legegyszerűbb dolgokból is igyekszünk a maximumot kihozni!
A Hanna Kincsében minden étkezés felér egy gasztrokalandtúrával!


5000
vendég évente

40
hektár

21
méter magas kilátó

10 000
m² halastó
A Mi történelmünk
2006
Rátaláltunk a Kincsre
Ekkor, még egészen másként nézett ki, mint jelenleg. Családunk növénytermesztésre, pihenésre használta.
2013
Létrejön a Hanna Kincse
A folyamatos bővítések során éreztük, hogy nem tarthatjuk meg csak magunknak, meg kell osztanunk másokkal is a Hanna Kincse érzést.

2018
Szálláshelyek létrehozása
Vendégeink nagyon szeretnek időt tölteni nálunk, így az igényeiknek megfelelve szálláshelyeket hoztunk létre, hogy elnyújthassák az itt tartózkodást.
2020
Új Hanna Kincse arculat
Az elmúlt évek nálunk szervezett rendezvényei megmutatták az utat, amelyen haladnunk kell, ennek a tapasztalatnak a birtokában alakítottuk ki új arculatunkat.