Hanna Kincse rendezvénytermek

Egyedülálló környezet a vadregényes Debrecen-Nagycsere szívében, közvetlenül, saját vízparton csendes, nyugodt környezetben a Hanna Kincsében.

A céges rendezvények közelebb hozzák a munkatársakat és üzleti partnereket egymáshoz. A Hanna Kincse a konferencia szervezés mellett különböző in- és outdoor programokat kínál kedves vendégeinek.

A Hanna Kincse minden igényt kielégítő helyszínt biztosít bármilyen jellegű rendezvény megtartására. A professzionális kiszolgálás, modern technikai háttér, étel- és ital kínálatunk sokszínűsége és wellness részlegünk biztosítja rendezvényeink sikerét.

Tudjuk, hogy egy rendezvény sikere sok részleten múlik, ezért különös figyelmet fordítunk valamennyi konferencia, megbeszélés vagy csapatépítő program lebonyolításra. Tréningek, workshop, üzleti találkozók, díjátadók, gálaünnepségek és sajtótájékoztatók, sajtóesemények, szimpóziumuk, kiállításoknak, találkozóknak, árubemutatóknak, ünnepi és tudományos ülésnek, divatbemutatóknak és esküvőknek egyaránt megfelelő helyszínt és gondoskodó kiszolgálást találnak nálunk.

Termeink kialakításánál figyelembe vettük a környezet adta lehetőségeket, így megvilágításuk természetes fényű és szellőztetésű.

Terem neve Férőhely, éttermi ültetéssel Férőhely, színházi ültetéssel Alapterület m2 Szellőztetés, természetes fény  
Főépület, étterem 45 55 80m2 van  
Főépület belsőudvar 80 95 150m2 van  
Főépület pihenőterasz 110 110 200m2 van  
Grill terasz 40 60 90m2 van  
Kemencés 35 45 65m2 van  
Borospince 30 30 65m2 nincs  

A termekhez teljes körű tréning- és konferenciatechnikai felszereltséget biztosítunk. A kávészünetekhez ehhez tartozó igényesen berendezett nyitott tetőteraszunk igazán egyedülálló hangulatot áraszt.